Nederlands | Français | English | Contact
Elliadis
The unlimited world of Elliadis
 

 

Acitiviteiten en diensten

Overzicht van onze diensten en oplossingen

ELLIADIS biedt diepgaande analyses en oplossingen voor de hedendaagse problematiek waarmee beheerders in de zorgsector vandaag worden geconfronteerd. Door het aanbieden van op maat gemaakte adviezen en oplossingen, kan ELLIADIS u helpen om uw organisatie te stabiliseren, operationele en financiële vraagstukken op te lossen, en, zich tevens richten op de verbetering van de algehele prestaties op lange termijn. Om de stabiliteit en de continuïteit van het succes van uw organisatie te garanderen, biedt ELLIADIS Consulting uw organisatie een brede waaier aan van diensten op verschillende domeinen :

 

 

• Financiële Service: Onze aanpak is gebaseerd op een complete financiële doorlichting van uw organisatie. Wij brengen de zwakke en sterke punten van uw bedrijf in kaart, stellen strategische doelen en projecten op en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen met als doel het bereiken van een financiële efficiëntie én een hogere winstmarge van uw organisatie. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit private en openbare beheerders van instellingen van de residentiële ouderenzorg.

• Business Strategie: Uw organisatie in de zorgsector wordt dagelijks geconfronteerd met continue veranderingen op wetgevend vlak, het tekort aan geschikte arbeidskrachten, het tegemoetkomen in de noden van uw bewoners, infrastructurele aanpassingen…. Wij combineren geavanceerde en doordachte modellen om iedere zorginstelling naar het gewenste niveau te brengen.

• Building Consulting: Ons Project Management Team biedt specifieke expertise en coördinatie aan ten behoeve van al de facetten in het ontwikkelingsproces voor nieuwbouw- en/of verbouwprojecten. Onze klanten zijn instellingen van de residentiële ouderenzorg van private en publiekrechtelijke aard, alsmede al de partners betrokken in een bouwproject bestemd voor senioren. Door het aanbieden van op maat gemaakte financiële diensten en hoogwaardige business strategieën kan Building Consultancy hoogstaande kwalitatieve infrastructuur afleveren zodat onze cliënten zich kunnen toeleggen op hùn hoofdactiviteiten.

• Management Administration: Ons management administration team focust zich op de dagdagelijkse bedrijfsorganisatie door het ontwikkelen van op maat gemaakte te volgen procedures.

• Juridisch advies: Onze experten concentreren zich op uw potentiële juridische problemen en bieden het nodige professioneel advies en ondersteuning inzake juridische bemiddelingen en geschillen tussen rust- en verzorgingstehuizen enerzijds en derde partijen anderzijds